سلام
من حدود یک ماه قبل از مدیر منابع انسانی میاره تماس داشتم و من رو دعوت کردند به مصاحبه حضوری. بعد از قطع تماس تصویر یک صفحه نامه رسمی رو برای توی واتس اپ ارسال کردند که مکتوب من رو دعوت به مصاحبه با ساعت و روزش و آدرس کرده بود.
متاسفانه یک روز قبل از مصاحبه متوجه شدم یمی از دوستام کرونا گرفته و منم به خودم شک داشتم که کرونا دارم یا نه. تماس گرفتم و موضوع رو گفتم و خواهش کردم مصاحبه آنلاین برگزار بشه.
اونها هم پذیرفتند و همین اتفاق افتاد.
من با مدیر منابع انسانیشون صحبت کردم. بسیار شخص مودب و در کارشون مسلط بودند، به هیچ وجه وارد مسایل شخصی و غیر کاری من نشدند و رفتارشون هم مودبانه و در عین حال گرم و صمیمانه بود.
بعد برای مصاحبه دوم دعوت شدم. بازهم برام اطلاعات جلسه رو ارسال کردند و اینبار حضوری رفتم.
شرکتشون بزرگ نبود گرچه گفتند که دو تا دفتر دارند و تا چند وقته دیگه هم جابجا میشن ازینجا.
با مدیر تبلیغاتشون هم مصاحبه کردم،گرچه یکم سوالات تئوریک شون برام عجیب بود اما ایشون هم بسیار متشخص و مودب و موجه بودند و رفتار کردند
خبری از فرم های مسخره رایج نبود، فقط یک فرم گوگل داک برام فرستادن که توی گوشیم پر کردم و اونهم شامل مواردی مثل میزان حقوق پیشنهادی و تاریخ شروع بکار بود.
بعد بهم گفتند تا هفت روز کاری آینده نتیجه رو میگن.
درسته که هفت روزشون کمی بیشتر شد!! اما در نهایت خیلی محترمانه بهم گفتند که شخص دیگه ای که در زمینه دیجیتال مارکتینگ توانایی بیشتری داشت و همچنین موشن گرافی هم کار میکرد رو استخدام کردند.
من هم تشکر کردم و با اینکه در اونجا استخدام نشدم اما کیف کردم ازین رفتار
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد سایت شوید.